Att köpa valp ifrån Kennel Blueberryspringers


Din trygghet

När du köper en valp av oss så vet du att du får en hund från utvalda föräldrar med en stamtavla som går att följa bakåt. Den säljs enligt SKK:s och Konsumentverkets riktlinjer. Det innebära att valpen är veterinärundersökt, vaccinerad, chipmärkt med ett unikt ID-nummer, avmaskad och försäkrad av oss i tre år mot dolda fel.

Vid SKK:s kennelkonsulents oanmälda besök har vi fått bekräftat att våra hundar har det bra och mår bra. "Fina öppna glada hundar i god kondition" står det i besöksprotokollet.

När vi säljer en valp följer det givetvis också med en stamtavla, vaccinationskort och veterinärens besiktnings protokoll. Vi skickar också med det foder som valpen är van vid, för den första tiden i det nya hemmet, tillsammans med skötselråd och lite andra saker som valpen är van vid.

Våra valpköpare
Vi är väldigt noga med att de valpar vi säljer får det bra. Är vi inte säkra på det, förbehåller vi oss rätten att säga nej till en köpare.

Vi vill också gärna ha en fortsatt kontakt med våra valpköpare och kunna följa hur det går för de valpar vi säljer. Därför uppskattar vi att få hälsningar ifrån dem ibland. Våra valpköpare är framöver naturligtvis alltid välkomna med frågor och funderingar för att få råd och tips.

Vi ställer gärna ut våra hundar och tycker det är roligt om våra köpare också gör så, men vi prioriterar hundarnas lynne och hälsa före långa meritlistor. Det ska vara öppna och glada hundar med ett bra temperament som i första hand ska fungera som sällskapshundar i en familj.

* Vid tingning av valp erläggs en handpenning, upphävs köpet återbetalas ej handpenningen.